Tilbakemeldinger

47,964 thoughts on “Tilbakemeldinger

 1. Vi booket band til julebordet vårt og var storfornøyd! De skapte god stemning med både julemusikk og pop/soul-slagere. Anbefales!

 2. Bandet dro hele veien fra Oslo til Jotunheimen for å spille i vårt bryllup. Gutta leverte bra og det var full fest på dansegulvet hele kvelden!
  Dette er at band vi kan anbefale på det varmeste.

 3. Vi booket storband med blåserekke til vårt bryllup. Vi hadde også halve bandet til jazz-taffel under mottakelsen. Musikerne var veldig proffe og serviseinnstilt. Musikken låt utrolig bra og de var like bra til jazz/storband og til fest. Anbefales på det varmeste.

 4. Fantastisk band som stilte opp på kort varsel!

  Underholdt 300 stk fra forskjellige nasjoner, og til tross for at dansegulvet var tomt da de begynte tok det ikke lange stunden før gulvet var fylt da disse guttene begynte. 🙂

  Anbefales på det sterkeste.

 5. Meget bra innsats på åpningen av vårt Teknologisenter på Alnabru! Kvalitets jazz og bra komp til Robert Stoltenberg og våre ansatte forøvrig! Bruker dere gjerne igjen!

  1. For en fantastisk Jazztrio som spilte taffelmusikk på bryggen da gjestene ankom vårt bryllup.
   Superhyggelige og flinke.
   Tusen takk!

 6. Dyktige musikere med mer variert repertoar enn vi er vant til. Bra trykk i vokalisten og topp stemning. Fikk gode tilbakemeldinger fra Sukkergjestene underveis.

 7. Fem svært individuelle musikere satt sammen til en bombe av lyd gjorde feiringen vår til noe helt unikt. Skulle dere trenge referanse, har dere nummeret mitt.

  Jeg gleder meg til neste gang!

 8. Profesjonelle fra A-Å! Satte sammen en perfekt låtliste for festen og dansegulvet var aldri tomt. Hyggelig gjeng, proffe musikere, strålende vokalist. Anbefales på det varmeste!

 9. Vi ønsket oss et band i brylluppet vårt som kunne spille variert pop, rock, funk og soul, med stor andel dansbare låter. Disse gutta leverte varene med glans!

  Utrolig bra fremføring, proffesjonelle å samarbeide med og de skapte akkurat den stemningen vi var ute etter.

  Kan absolutt anbefales!

Leave a Reply

Your email address will not be published.