Elementor #2279

Partyband

Partylåter av høyeste kvalitet!

Arrangementet eller festen blir ikke det samme uten levende musikk som fyller dansegulvet og skaper den gode stemningen!

Med hovedvekt på sjangrene soul og funk spiller vi låter du garantert kommer til å kjenne igjen. Sammen med deg tilpasser vi musikken slik at ditt arrangement blir best mulig.

Partybandet spiller kjente coverlåter som er både dansbare og underholdende. Besetningen er som regel vokal, keyboard, gitar, bass og trommer. Men bandet kan også lett utvides med to til fire blåsere for ekstra høy partyfaktor.

Se Partyband for mer info og eksempler på låter vi kan spille for deg.

 

Jazzband

Klassikere på løpende bånd!

Bandet spiller jazz- og standardlåter fra jazzens storhetstid – alt fra energiske swing-låter til ballader og bossa nova-jazz. Vi tilpasser repertoaret etter kundens ønsker, og tilfører et eksklusivt og stilig preg til festen eller arrangementet.

Et jazzensemble passer både i forgrunnen og bakgrunnen – som taffelmusikk eller til dans senere på kvelden. Her er det garantert mange låter du vil kjenne igjen. Musikken kan også ha ulike temaer som for eksempel “En hyllest til Frank Sinatra”, “Julejazz”, “Bossa nova” eller “Latin”.

Vanligvis tilbyr vi en kvartett, med vokal, piano, bass og trommer, men vi kan enkelt utvide med gitar og opptil fire blåsere for skape et hardtsvingende mini-storband.

Se Jazzband for mer info og eksempler på låter vi kan spille for deg.

 

Kunstneriske innslag

Musikalske godbiter helt etter dine ønsker!

Musikerne i Musikk til event har flere andre prosjekter de arbeider med. De turnerer i inn og utland og har mange utgivelser bak seg. Mye av dette kan passe som kortere musikalske innslag til eksempelvis middagen, mottakelsen eller konferansen.

På forespørsel kan vi også komponere og arrangere musikk spesielt til deg, selskapet eller din bedrift, eksempelvis på en ferdigskrevet tekst eller en kjent sang dere ønsker skal være en del av arrangementet. Dette krever dog en del arbeid og ligger derfor høyere i pris pr. musikalske innslag enn danse- og underholdningsmusikken forøvrig.

Besetning tilpasses kundens ønsker, og kan varieres fra duo til band/orkester med ni musikere.

 

Vi kan bidra med det meste av musikk til bryllupsdagen. Alt fra jazz / taffel, band og dj, til artister og musikere.

Vi kan foreksempel lage en pakke hvor musikerne spiller taffel på dagtid også partyband på kvelden, supplert med en dj til de sene nattetimer.  Band kan ta i mot låtønsker fra brudeparet og øve inn ønsket brudemarsj.

Vi har lang erfaring med ulike utleiesteder og lokaler, og kan stå for alt av lys og lydutstyr som trengs til gjennomføringen.

Ta kontakt  for en uforpliktende prat om hva dere kan tenke dere.

  Om oss

  Ring for mer informasjon

  Tlf: 938 40 317

  Send Epost

  Epost:

  Epost: booking@musikktilevent.no

  Copyright musikktilevent.no