Arrangement

 Musikk tilpasset ditt arrangement!

.

Firmafest – Bryllup – Sommerfest – Konferanse – Bursdag

 

 
Blant annet kan vi tilby Partyband, Jazzkvartett, Taffel, Kunstneriske innslag og sesongbetonte Konsepter/temaer som Julejazz og Bossa Nova-jazz.
Klikk på tilbudene eller se nedenfor for mer info.

 

Vi er også totalleverandør av musikk, og kan stille med lyd- og lysutstyr slik at arrangementet blir enklest mulig for kunden.
 

………………………………………………………..

 

Partyband

Partylåter av beste kvalitet!

Arrangementet eller festen blir ikke det samme uten levende musikk som fyller dansegulvet og skaper den gode stemningen!

Med hovedvekt på sjangrene soul og funk spiller vi låter du garantert kommer til å kjenne igjen. Sammen med deg tilpasser vi musikken slik at ditt arrangement blir best mulig.

Partybandet spiller kjente coverlåter som er både dansbare og underholdende. Besetningen er som regel vokal, keyboard, gitar, bass og trommer. Men bandet kan også lett utvides med to til fire blåsere for ekstra høy partyfaktor.

Se Partyband for mer info og eksempler på låter vi kan spille for deg.

Hør smakebiter fra partybandet her. For å gi et realistisk bilde av musikken fra dansegulvet, er opptakene er gjort live på spillejobb (og dermed ikke av helt topp lydkvalitet). Lydklippene er ment for å gi en smakebit av hvilke låter du kan forvente og hvordan de høres ut når stemningen er på topp på dansegulvet!

 

.

.

.

.

 

……………………………………………………………………

 

 

Jazzband

Klassikere på løpende bånd!

Bandet spiller jazz- og standardlåter fra jazzens storhetstid – alt fra energiske swing-låter til ballader og bossa nova-jazz. Vi tilpasser repertoaret etter kundens ønsker, og tilfører et eksklusivt og stilig preg til festen eller arrangementet.

Et jazzensemble passer både i forgrunnen og bakgrunnen – som taffelmusikk eller til dans senere på kvelden. Her er det garantert mange låter du vil kjenne igjen. Musikken kan også ha ulike temaer som for eksempel “En hyllest til Frank Sinatra”, “Julejazz”, “Bossa nova” eller “Latin”.

Vanligvis tilbyr vi en kvartett, med vokal, piano, bass og trommer, men vi kan enkelt utvide med gitar og opptil fire blåsere for skape et hardtsvingende mini-storband.

Se Jazzband for mer info og eksempler på låter vi kan spille for deg.

Hør smakebiter på jazz med bandet her, innspilt live:

 

 

Eksempler på kammerjazz med musikerne:

 

         

 

…………………………………………………………………..

 

 

Kunstneriske innslag

Musikalske godbiter helt etter dine ønsker!

Musikerne i Musikk til event har flere andre prosjekter de arbeider med. De turnerer i inn og utland og har mange utgivelser bak seg. Mye av dette kan passe som kortere musikalske innslag til eksempelvis middagen, mottakelsen eller konferansen.

På forespørsel kan vi også komponere og arrangere musikk spesielt til deg, selskapet eller din bedrift, eksempelvis på en ferdigskrevet tekst eller en kjent sang dere ønsker skal være en del av arrangementet. Dette krever dog en del arbeid og ligger derfor høyere i pris pr. musikalske innslag enn danse- og underholdningsmusikken forøvrig.

Besetning tilpasses kundens ønsker, og kan varieres fra duo til band/orkester med ni musikere.

Se Kunstneriske innslag for mer info om hva vi kan tilby.

Hør eksempler på kunstneriske innslag med musikerne her:

 

         

 

………………………………………………………………….

 

 

Konsepter/temaer etter sesong og anledning!

Julejazz er konseptet der du kan få tradisjonelle julesanger i ny innpakning – norske, engelske og amerikanske. Med hovedfokus på jazz får du både stemningsfulle og kreative versjoner av kjente og kjære juleklassikere.

Bossa Nova-jazz skaper en hyggelig og åpen atmosfære. Ideelt som taffelmusikk eller stemningsskaper.

Sett en ekstra spiss på festen eller arrangementet med musikk som setter folk i sesongmodus eller ulike stemninger!

Se Konsepter/temaer for mer info om hva vi kan tilby.

Hør eksempel på Julejazz med musikerne her:

 

 

Hør eksempel på Bossa Nova-jazz med musikerne her: